Ja se saben els resultats de les eleccions municipals 2023 a Barcelona per barris. La nit del 28 de maig ja sabíem els resultats dels comicis al conjunt de la ciutat i hores més tard han arribat les votacions concretes per a cadascun dels 73 barris, així com per a cada secció censal. Què han votat els veïns del teu barri? Difereix molt dels resultats del districte?

En aquesta mateixa pàgina t’oferim la possibilitat de navegar pel mapa elaborat per betevé perquè consultis, en detall, els resultats de les eleccions municipals del 2023 a Barcelona per barris.

El PSC s’imposa en gairebé la meitat dels barris

El PSC ha aconseguit ser la primera força en 35 dels 73 barris de Barcelona, és a dir, a gairebé la meitat de la ciutat. En canvi, tot i guanyar les eleccions, TriasxBCN només s’ha imposat en 21 i BComú ho ha fet en 17.

El canvi més significatiu respecte a les eleccions municipals del 2019 el protagonitzen ERC i Junts. Els republicans, que van guanyar els anteriors comicis, van ser la primera força en 29 barris de Barcelona. En canvi ara, no s’han imposat en cap. Per contra, Junts no va guanyar en cap barri el 2019 i en aquestes comicis ho ha fet en 21. BComú també n’ha guanyat dos i ara s’imposa en 17.

En canvi Ciutadans ha passat de ser la primera força en cinc barris a quedar-se a zero.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?