Daniel Sirera, candidat del PP a Barcelona a les eleccions municipals del 2023, ha tancat la porta a sumar esforços amb Ada Colau per fer alcalde a Jaume Collboni i arrabassar l’alcaldia de Barcelona a Xavier Trias. “Amb els comuns no hi aniria ni a fer un cafè”, ha remarcat el popular. Ho ha explicat en una entrevista a RAC1 en què ha advertit que qui vulgui rebre el suport del PP primer s’haurà d’asseure a parlar amb ell i exposar-li quines són les seves intencions a la capital catalana.

Les condicions per investir Collboni o Trias

“El més important és que les polítiques que han desfet Barcelona en els darrers quatre anys no ho continuïn fent”, ha assenyalat. Tot i això, s’ha mostrat partidari que governi la llista més votada. Sirera ha celebrat els resultats obtinguts a Barcelona, en què el partit ha passat de dos a quatre representants.

El cap de llista del PP a l’Ajuntament de Barcelona ha recordat que fa vuit mesos les enquestes apuntaven que la formació no obtindria representació al consistori. “Hem passat de dos a quatre regidors”, ha comentat el popular, que ha explicat que “queda molta feina per fer” i que el seu objectiu és poder ser, algun dia, alcalde de la ciutat.

Sobre possibles pactes, Sirera ha volgut ser clar: “Nosaltres estem disposats a contribuir a la governabilitat de Barcelona sempre que el que es proposi siguin aspectes que beneficiïn el conjunt dels ciutadans.”

Jo no participaré en un intercanvi de cromos ni en un repartiment de les cadires”
Daniel Sirera, candidat PP

“Ja hem guanyat el sanchisme a Barcelona, Catalunya i Espanya”

D’altra banda, Sirera ha celebrat l’avançament de les eleccions generals i assegura que els agafa “completament preparats”: “Hem guanyat Sánchez a Barcelona, Catalunya i a molts indrets d’Espanya”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?