El president del grup del Partit Popular a l’Ajuntament, Daniel Sirera, ha exigit aquest dilluns la instal·lació de càmeres de seguretat a la plaça de Pastrana, al barri del Carmel, així com la instauració d’una oficina mòbil permanent de la Guàrdia Urbana en aquesta zona. La petició del popular arriba, segons explica, “després d’anys de queixes per part dels veïns de l’increment de la inseguretat en aquesta plaça“.

Han presentat una prec amb les propostes a l’Ajuntament

En una visita al barri del Carmel, amb la portaveu del PP al Parlament Europeu, Dolors Montserrat, i el president provincial, Manu Reyes, Daniel Sirera ha explicat que ha presentat un prec a l’Ajuntament amb aquestes propostes. També ha proposat, novament, que el govern municipal ampliï el nombre d’agents de la Guàrdia Urbana i que insti la Generalitat a destinar “d’una vegada per totes” els 3.000 agents que, segons els populars, fan falta a Barcelona. “Fa més de 15 anys que el Govern no dota la ciutat dels efectius suficients de Mossos d’Esquadra per garantir la seguretat dels barcelonins”, ha assegurat el dirigent popular.

“Els veïns necessiten seguretat i llibertat”

Daniel Sirera ha afirmat que “els veïns necessiten seguretat i llibertat”, i s’ha compromès a seguir treballant perquè la seguretat es garanteixi amb mesures efectives, “com és l’increment d’agents, però també amb altres mesures que no agraden a l’esquerra com és la instal·lació de càmeres de seguretat, que permetin que places com aquesta tornin a mans dels veïns i no dels delinqüents i dels incívics”.