Els grups municipals del PDeCAT, Cs i PSC han estat crítics aquest dilluns amb la gestió municipal de la crisi dels narcopisos a Ciutat Vella, coincidint amb el balanç que el consistori ha fet del pla de xoc al districte. 

El portaveu del Grup Municipal del PDeCAT, Jaume Ciurana, ha assegurat que el “Raval ha reculat molts anys de la seva història en aquest mandat”. Ciurana ha acusat el govern municipal de “badar” i no haver aplicat les mesures “socials, de salut i de seguretat” adients per fer front la proliferació de narcopisos.

Per la seva banda, la presidenta del Grup Municipal de Cs, Carina Mejías, ha assenyalat que “la gestió de Gala Pin a Ciutat Vella ha estat un fracàs”. Ho demostra el fet, ha afegit, que al districte “s’hi ha instal·lat la inseguretat, el narcotràfic i la prostitució”.

Per últim, la portaveu del Grup Municipal del PSC, Carmen Andrés, ha criticat que el govern hagi fet “un simple recompte dels recursos destinats a Ciutat Vella i no un balanç” de si aquests estan donant resultats. Per això, Andrés s’ha preguntat: “Tots aquests recursos han servit perquè els veïns de Ciutat Vella visquin millor?”.