Albert Reyes
Albert Reyes (Facebook)

Albert Reyes serà el rival d’Ada Colau a les primàries de Barcelona en Comú per triar cap de llista a les eleccions municipals del 2019. Reyes és simpatitzant de BComú, diplomat en Infermeria i llicenciat en Comunicació Audiovisual. Des del 2006 ha treballat en diferents hospitals i centres concertats com a infermer i supervisor d’infermeria. També ha format part del sindicat d’infermeria i de diversos comitès d’empresa.

En la carta de presentació de la seva candidatura, Reyes justifica el pas per “millorar la sanitat catalana i enfortir la democràcia, la participació, la transparència, els drets socials, la defensa del bé comú i la lluita contra la desigualtat i la corrupció”.

Justament aquest dimecres, l’alcaldessa ha fet oficial la seva candidatura a les primàries. Tots dos hauran de fer ara trobades amb les bases de BComú per exposar el seu projecte i recollir propostes. Per validar la seva candidatura hauran d’aportar avals de com a mínim dos espais de participació de la formació (assemblees de barri o eixos). Al març, les bases votaran quina de les dues llistes que aporti cada aspirant volen que es presenti a les municipals del maig.