Imatge de Torra i els seus companys de dejuni després de prendre el got d'aigua simbòlic per iniciar l'acte de protesta aquest 9 de desembre de 2018. (Horitzontal)

El president Quim Torra ja és a Montserrat per fer un dejuni de 48 hores en solidaritat amb els polítics presos en vaga de fam. Torra hi va arribar aquest diumenge passades les set de la tarda. S’hi estarà fins aquest dimarts, 11 de desembre, en una habitació a l’edifici Nostra Senyora.

Torra s’allotja davant mateix de la basílica acompanyat de nou persones més. Compartiran els espais comuns per participar en un dejuni per torns que s’allargarà fins al 26 de desembre. El president de la Generalitat va iniciar l’acte de protesta bevent de forma simbòlica un got d’aigua.

Prèviament a l’arribada a Montserrat, Torra va voler passar pel Dipòsit d’Aigües del Rei Martí, on va iniciar el dejuni. D’aquesta manera, el president també va donar suport al dejuni ciutadà que hi ha en marxa des de divendres, 7 de desembre, convocat per l’ANC sota la plataforma Prou Ostatges! Aquesta acció s’allargarà fins al 20 de desembre.