El candidat a l’alcaldia dels socialistes a Barcelona, Jaume Collboni, ha estat el primer a signar el llibre per homenatjar l’exvicepresident del Govern espanyol Alfredo Pérez Rubalcaba, que va morir aquest divendres.

Collboni s’hi ha referit en el seu escrit com un “amic i mestre, i un socialista de cap a peus” i ha demanat prendre d’exemple la seva coherència, honestedat i senzillesa.


El llibre de record, que estarà disponible fins a les 14 h d’aquest dissabte a la seu del PSC, està acompanyat de la bandera de Catalunya, Espanya i la Unió Europea, les tres amb crespons negres. La portaveu del PSC-Units al Parlament, Eva Granados, i els números dos i tres de la llista de Collboni, Laia Bonet i Albert Batlle, i altres càrrecs socialistes també han fet acte de presència a la seu durant el matí. Aquest divendres a Nou Barris el PSC també va fer un homenatge al dirigent socialista.

Record cap a Rubalcaba

El candidat de Barcelona pel Canvi – Ciutadans, Manuel Valls, també ha volgut deixar unes paraules per a Rubalcaba al llibre d’homenatge: “Estic molt trist, era un home d’estat i un patriota“, ha afirmat en sortir de fer l’escrit.

Valls firma el llibre per Rubalcaba