El cap de campanya de CiU, Joaquim Forn, ha explicat que es vol potenciar també “la capacitat de diàleg” de Xavier Trias. En els cartells de la campanya apareixen ciutadans anònims (un menor, un pintor, una empresària i un jubilat) que sostenen il·lustracions i pintures de Trias en què prenen protagonisme les ulleres, emblema de la campanya. “El meu alcalde creu en les persones” o “el meu alcalde creu en el nostre país” són alguns dels lemes que els acompanyen.

Trias ha dit que se sent “còmode” amb els dissenys i que vol seguir “treballant” per la ciutat “quatre anys més”. “No des de la debilitat sinó des de la força” ha ressaltat el candidat, que ha reiterat la necessitat d’un “govern fort amb més de 14 regidors”. Trias ha assegurat que CiU està transformant la ciutat “sense fer cap gran esdeveniment; un canvi tranquil”. L’alcalde i candidat a la reelecció ha dit que tindrà “col·laboració total i absoluta” amb Esquerra i “mà estesa” amb la resta de partits després de les eleccions.

Sobre l’acte de l’ANC amb els alcaldables favorables al procés sobiranista que finalment es va suspendre, Trias ha dit que ha demostrat el suport al procés mentre ha governat. Davant les pressions d’ERC perquè l’alcalde signi el manifest de l’ANC, Trias ha sentenciat: “tothom s’hauria de preocupar perquè les forces sobiranistes que volem un país en plenitud tinguin un bon resultat, i hi ha gent entusiasmada en què això no sigui així”.