ALFRED BOSCH, alcaldable d'ERC+MES "Que entre mig s'hi pugui transitar, que sigui una rambla oberta, amb més vegetació, més transitable i més amigable. Tot això creiem que estaria bé tirar-ho endavant i ho volem parlar amb el Futbol Club Barcelona que estic segur que són receptius amb aquesta idea."

Bosch ha proposat que els carrers de les Corts es configurin com una “superilla” per a vianants, a l’estil de les que ja funcionen a Gràcia o Ciutat Vella. Ha remarcat que “som garantia de procés i garantia de progrés a Barcelona” i que “fa 84 anys que gestionem les viles i ciutats del país. I no hem posat mai la mà a la caixa”.

L’alcaldable d’ERC considera clau per impulsar la ciutat ajudar les petites i mitjanes empreses i autònoms a tirar endavant. “No és qüestió de diners, sinó de voluntat”, ha afegit. El candidat republicà ha parlat del turisme i ha assenyalat que, des d’ERC, volen liderar un pacte de ciutat per evitar que la seva gestió “se’ns escapi de les mans”. Ha reclamat que els ciutadans puguin escollir directament els consellers de districte i ha assegurat que la ciutat necessita “una Guàrdia Urbana més propera als ciutadans”.