CARINA MEJÍAS, alcaldable de Ciutadans "Tot això als ciutadans de Barcelona ni els interessa ni els convé i per tant Ciutadans treballarà i posarà els impediments possibles perquè aquests actes se celebrin a Barcelona dins l'àmbit de la legalitat."

La portaveu de Ciutadans (C’s) al Parlament i candidata a l’alcaldia de Barcelona ha afirmat que si guanya les eleccions municipals intentarà impedir l’acte que vol fer l’Assemblea Nacional Catalana a l’avinguda de Meridiana, coincidint amb l’11 de setembre. Segons Mejías “els actes que enfronten han de ser eradicats de la ciutat”. La líder de C’s ha dit que si la formació guanya les eleccions faran un acte més participatiu que no busqui, segons el seu parer, la confrontació. Mejías diu que l’acte de l’ANC representa un pensament cada vegada “més minoritari” i que es “paga amb diner públic”, quan el pressupost destinat ha de servir per a celebracions de tots els barcelonins.

“C’s va a l’alça”

Mejías s’ha referit a l’enquesta que ha publicat ‘La Vanguardia’ en què la formació entraria per primera vegada al consistori amb sis regidors i se situa com a tercera força. “Ciutadans segueix sent una força política a l’alça, que aglutina un sentiment majoritari dels catalans, que no comparteixen el discurs separatista”, ha dit la candidata.