ADA COLAU, alcaldable de Barcelona en Comú "Nosaltres per poder tenir una ciutat referent internacional en justícia, democràtica i referent internacional necessitem polítiques actives. La primera mesura que demanem és que s'impulsi un segell de qualitat contractual que l'Ajuntament hauria d'aplicar amb els seus treballadors però també amb les empreses públiques."

Segons l’alcaldable de Barcelona en Comú, “diuen que no hi ha diners, però Trias ha gastat 13 milions d’euros de diners públics en publicitat per a la campanya electoral”. Colau també ha parlat del turisme i ha assenyalat que “cal que generi riquesa per a tota la gent, no només per a uns pocs”.

Colau ha afirmat que, per aconseguir que la ciutat sigui un referent en justícia, calen polítiques actives i ha proposat que l’Ajuntament posi en marxa “un segell contractual amb els seus treballadors i amb les empreses públiques que operen a la ciutat”.

Centenars de persones s’han acostat a la via Júlia en un acte en què la formació ha gravat un espot per a la campanya electoral.