Junts per Catalunya (JxC) ha celebrat un acte aquest dimecres a Girona, en què ha participat el president de la Generalitat, Quim Torra, qui també ha replicat a les declaracions del president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, sobre de qui depèn la fiscalia. Torra ha acusat Sánchez d’esborrar la separació de poders amb les seves paraules i ha afirmat que l’Estat ha fet un “colossal ridícul internacional”.

L’acte ha començat amb un minut de silenci per la mort del pare de Carles Puigdemont, un fet que la candidata de JxC, Laura Borràs, ha aprofitat per denunciar la “repressió” cap a l’expresident: “El rostre més terrible de la repressió és que un fill no pugui acomiadar el seu pare”, ha lamentat.

Sobre les eleccions del 10-N, Borràs ha demanat que la gent voti sense complexos ni coaccions i ha tirat llances cap a ERC i la CUP. Als cupaires els ha acusat de voler bloquejar-ho tot sense assistir als plens, mentre que Esquerra Republicana diu que va al Congrés dels Diputats a donar suport “a canvi de res”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Eleccions del 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]