Esquerra Republicana (ERC) ha carregat contra el president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, després que hagi afirmat en una entrevista a RNE que la fiscalia depèn de l’executiu central, en referència a l’extradició de Carles Puigdemont. Per la número dos d’ERC en aquestes eleccions del 10-N, Carolina Telechea, les paraules de Sánchez són una “absoluta falta de respecte” a la separació de poders de l’Estat.

Telechea ha preguntat el president i candidat del PSOE la diferència entre el seu discurs i el de Cs i Vox, quan tots dos partits aposten per empresonar independentistes i detenir el president de la Generalitat, Quim Torra: “Veiem que és una mostra més de la via repressiva dels socialistes”, ha dit.

Carolina Telechea ha reaccionat a les polèmiques declaracions de Pedro Sánchez des de Viladecans, on ERC ha fet un acte de campanya feminista en què ha reivindicat que les dones han de ser presents en els “nuclis de decisió” política per solucionar el conflicte català.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]