Junts per Catalunya ha carregat obertament contra Esquerra Republicana. En un acte de campanya de les eleccions generals a Tortosa, el número dos de la llista per Tarragona, Ferran Bel, en referència als republicans, ha dit que “gaire confiança, no se’n mereixen”. “Tenen tanta pressa a fer president Pedro Sánchez gratuïtament, i els ha costat tant i han renunciat a fer president Carles Puigdemont”, ha etzibat.

Unes acusacions que ha reblat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, que ha dit que els republicans “han donat un xec en blanc abans d’hora al PSOE i ja l’han cobrat”. En l’acte s’ha llegit una carta des de la presó de Soto del Real del candidat per Tarragona, Josep Rull. Ha carregat contra el PSC, a qui ha apuntat com el “cavall de Troia del 155” i ha afegit que “no són de fiar“.

Les municipals treuen el cap

La campanya a les eleccions municipals del 26 de maig s’ha colat en un acte de JxC a Barcelona, celebrat davant del Mercat del Clot. La número dos de Joaquim Forn, Elsa Artadi, ha dit que la seva formació és l’única que pot suposar un canvi a l’Ajuntament. “Si voleu que continuï Ada Colau, la podeu votar a ella, Esquerra o el PSC; és el mateix, continuarà Colau. L’únic vot útil és per a JxC”, ha afirmat.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]