L’adjunt a la vicepresidència d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Pere Aragonès, ha celebrat aquest dimarts, des de Lleida, la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) d’autoritzar un acte d’Oriol Junqueras des de la presó per participar n la campanya de les eleccions generals del 2019.

Aragonès ha presumit d’haver “trencat el mur de la Junta Electoral“, que, segons ha explicat, “s’obstinava a no deixar-nos parlar“. Així, ha sentenciat: “Si no volien brou, doncs dues tasses d’Oriol Junqueras aquest 19 d’abril”.

“L’Oriol entra amb tota la força en la campanya”

Aragonès ha agraït la feina “dels equips polític i jurídic” d’ERC per aconseguir que “aquest divendres l’Oriol trencarà la mordassa” de la JEC, un organisme que, segons el màxim representant republicà —en absència de Junqueras i de Marta Rovira— suposa que “aquells que ens voldrien callats, submisos i esporuguits que es preparin”, ha dit, perquè “l’Oriol entra amb tota la força en aquesta campanya“.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]