El cap de llista del Partit Popular (PP) per Girona a les eleccions generals del 2019, Sergio Santamaría, ha acusat el president de la Generalitat, Quim Torra, de “persecució ideològica dels qui no pensen com ell”. Ho ha dit en una compareixença als mitjans de comunicació a Girona, en què ha afegit que hi ha hagut una “apropiació indeguda —de les institucions— per part de l’independentisme”.

El 155 “immediat”

Ha dit que “s’ha produït un total desplaçament i arraconament dels espanyols que ens sentim catalans”, i s’ha mostrat partidari d’aplicar l’article 155 de la Constitució “de manera immediata” per, segons ha dit, “salvaguardar l’interès general del conjunt dels espanyols” i perquè “no s’estan atenent requeriments i s’estan produint actes de desobediència”.

Recentralitzar la gestió de les presons

Santamaría ha defensat recentralitzar la gestió de les presons perquè, ha dit, els líders independentistes han tingut “privilegis” als centres catalans: “Està acreditat i constatat”, ha assegurat.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]