La número tres de Junts per Catalunya (JxC) a les eleccions generals del 2019 per Barcelona, Míriam Nogueras, ha refermat la idea que “amb el PSOE no s’hi pot negociar“. Ho ha dit en una visita al Centre Especial de Treball i Centre Ocupacional TEB Sant Andreu, en què ha adreçat un missatge als qui “es creuen avui que amb el PSOE es pot negociar alguna cosa”, és a dir, a ERC i els comuns: “Els anys han demostrat que no es pot”.

En aquest sentit, Nogueras ha recordat que els socialistes ja han manifestat que no dialogaran i que no hi haurà ni independència ni referèndum, tot i que ha matisat que “no és que no es pugui negociar amb el PSOE, ells han dit que no volen negociar”.

“Quin socialisme: el de Suresnes o el de la repressió?

A l’acte, Nogueras ha estat acompanyada per la, també, número tres de JxC a Girona, Marina Geli, l’exconsellera de Salut amb el PSC, durant els dos governs tripartits de la Generalitat entre 2003 i 2010.

En aquest sentit, Geli ha apel·lat el PSOE dels anys 70 -que defensava el dret d’autodeterminació- i també al PSC del 2012 -que recollia el dret a decidir- per preguntar: “Quin PSOE i quin PSC volen ser? El de Suresnes? El de 2012? El de la via judicial i repressiva? Vull pensar que saben que només hi ha una via: la política”.

Geli ha conclòs que la “línia vermella” de JxC és el dret a l’autodeterminació i que qui s’ha “desviat del camí” és l’esquerra socialista.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]