La candidata de Ciutadans (Cs) a les eleccions generals del 2019, Inés Arrimadas, ha dit aquest dimarts “que Sánchez sigui el president d’Espanya és el somni de Torra, Rufián i Puigdemont, i el malson de milions d’espanyols”. Ho ha afirmat en una roda de premsa a l’Agència EFE, en què ha afegit que “és una bogeria” donar a l’independentisme les competències de justícia, en referència a la proposta que el PSOE recull en el seu programa electoral, d’ampliar l’autogovern de Catalunya. Així, la candidata ha alertat que aquest traspàs competencial suposaria “l’única peça que li falta a l’independentisme per acabar el cop d’Estat”.

En aquest sentit, Arrimadas ha dit que Pedro Sánchez és “capaç de fer qualsevol cosa, encara que sigui el pitjor per a Espanya” per seguir a La Moncloa. Per això, l’ha qualificat com “un perill públic” i ha dit que “cal fer-lo fora de La Moncloa amb vots”.

Atacs al PP i als comuns

La candidata de Cs ha retret al líder del Partit Popular (PP), Pablo Casado, que “ha llançat la tovallola“, en referència a que, segons ha dit, “hi ha possibilitats de fer fora Pedro Sánchez”. Ambtot, ha lamentat d’ell que “està cansat, resignat i més preocupat d’embolics interns que no de formar un govern”.

A Unides Podem i les confluències (En Comú Podem), Arrimadas els ha acusat d’estar “contra tot allò que significa Espanya” i ha dit que, la proposta dels comuns d’un referèndum sobre la monarquia, és un exemple que “faran qualsevol cosa per intentar fer més febles les institucions de l’Estat”.

Poca presència a Catalunya

Quan li han preguntat per la seva poca presència a Catalunya en aquest inici de campanya, ha respost que encara no hi ha fet actes públics, però que té previstos “set esdeveniments de campanya a Catalunya“, que combinarà amb altres actes arreu de l’estat.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]