Esquerra Republicana (ERC) ha tancat la campanya per a les eleccions generals del 28-A a Badalona. Ho ha fet en un acte en què ha participat el candidat republicà, Oriol Junqueras, des de la presó de Soto del Real. El cap de llista ha dit que el PSOE no és de fiar perquè va pactar l’aplicació del 155 a Catalunya juntament amb el PP i ha demanat que no hi falti cap vot perquè “ens hi juguem molt”.

Junqueras ha parlat per videoconferència davant d’un miler de persones i acompanyat pel cap de llista al Senat, Raül Romeva, com ja van fer durant un altre míting d’ERC aquesta campanya. Aquest últim ha reiterat que Esquerra és “l’única garantia que el partit socialista no pacti amb Ciutadans”.

La secretària general del partit, Marta Rovira, també ha participat en l’acte final de campanya des de Ginebra i ha assegurat que el 28 d’abril la ciutadania es juga la llibertat i els drets davant d’un estat cada vegada “més autoritari i orientat a l’extrema dreta”. En l’acte també ha participat, el número dos d’ERC, Gabriel Rufián; el vicepresident del govern, Pere Aragonès, i el president del Parlament, Roger Torrent, entre d’altres.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]