El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha apel·lat al votant socialista històric perquè opti per Cs en les eleccions generals de diumenge. Ho ha fet en l’acte final de campanya a Catalunya, que el partit ha organitzat a Rubí. La cap de llista per Barcelona, Inés Arrimadas, ha participat en el tancament que la formació taronja ha fet a València, amb el candidat a la presidència, Albert Rivera.

Davant unes 130 persones, Carrizosa ha comparat Rivera  amb l’expresident socialista Felipe González als inicis. Ha afirmat que el PSOE de González va contribuir a la “reforma d’Espanya gràcies que molts espanyols van confiar en els socialistes” per fer un canvi. I ha considerat que ara, aquest canvi està representat per Cs. “De la mateixa forma que va haver un moment en què, perquè hi hagués un canvi es va haver de votar a un home jove i valent com Felipe González, ara” s’ha de votar “un home valent i sense complexos”, ha dit en referència a Rivera.

El portaveu de Cs també ha assegurat que la seva formació té possibilitats de guanyar les eleccions d’aquest diumenge: “Els indecisos s’estan tornant de color taronja”. S’ha mostrat convençut que després dels debats televisius, els votants indecisos s’estan apropant a Cs, mentre que PP i PSOE perden suport.

Per altra banda, la número cinc per Barcelona, Carina Mejías, ha avisat que si “Pedro Sánchez continua governant pactarà amb els partits independentistes” i, a parer seu, això suposaria “obrir la porta al següent xantatge” de l’independentisme.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]