El número dos del Partit Popular (PP) per Barcelona, Joan López Alegre, ha titllat aquest dijous d'”estafa als catalans” la candidatura de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a les eleccions europees. Una candidatura contra la qual els populars i Ciutadans (Cs) han recorregut a la Junta Electoral Central per demanar que s’exclogui dels comicis.

Ho ha dit en un acte de la campanya electoral a Mataró, en què ha justificat la petició pel fet que “no té cap sentit que una persona que sap que no podrà prendre possessió de l’escó, perquè és un pròfug de la justícia, es presenti a unes eleccions quan sap que ha d’anar a la Junta Electoral a recollir la seva acta d’europarlamentari”, ha assegurat López. Així, el candidat popular ha recordat que Puigdemont ja va prometre a les eleccions del 21 de desembre que tornaria a Catalunya per ser investit president i que no ho va fer, i ara vol “tornar a enganyar” els catalans.

Tant PP com Cs han presentat escrits de queixa davant la JEC després de la publicació, aquest dijous, en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) de la relació de candidats a les eleccions al Parlament Europeu, abans de la proclamació definitiva.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]