El cap de llista de JxC a l’Eurocambra, Carles Puigdemont, ha demanat el vot per a JxC a les eleccions generals perquè ha dit que l’Estat és “capaç de tot”, inclòs d’apartar-lo de la llista de les europees. En un acte a la seu de la formació aquest divendres al matí, Puigdemont ha dit per videoconferència que no s’ha d’esperar al 26-M: “Fem la feina ara que és quan tenim una urna davant”.

L’expresident ha afegit que no sap si els “tripijocs” de l’Estat l’apartaran de la llista electoral. El president del Govern, Quim Torra, la candidata Laura Borràs i el cap de llista per Girona al Congrés, Jaume Alonso Cuevillas, han donat suport a Puigdemont pel recurs de PP i Cs a la JEC contra la seva candidatura a Europa.

Puigdemont ha cridat a no esperar al 26-M per saber si els ciutadans decideixen o no apartar-lo de les urnes: “Es veurà el 28-A”. El líder de JxC ha instat la ciutadania a no reservar-se el vot perquè l’Estat és “capaç de tot”. “No deixem la feina pel 26-M que podem fer aquest diumenge, fem-ho ara”, ha insistit en connexió des de Waterloo. “Encara que facin tripijocs, nosaltres no podem fallar”, ha reiterat, davant l’atenta mirada de Torra, Borràs i Cuevillas.

Al seu torn, Torra ha sentenciat que el que està en joc a les eleccions del 28-A és si s’imposen la cultura, els valors, l’esperit i l’ànima de l’1-O i el “motor de canvi republicà”, o bé si guanya “la cultura del 155”.

A l’acte també hi han assistit el conseller Miquel Buch, el director de la campanya a les espanyoles, Josep Lluís Cleries, el portaveu adjunt al Parlament, Eduard Pujol, i el candidat al Congrés, Francesc de Dalmases.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]