El candidat d’En Comú Podem (ECP) a les eleccions generalsJaume Asens, ha defensat aquest últim dia de campanya que poden “trencar pronòstics”. “Podem aconseguir guanyar les eleccions a Catalunya”, ha confiat Asens, que ha reconegut que “no serà fàcil, però no és impossible”. Ho ha dit en una atenció als mitjans de comunicació a Girona.

En relació amb les enquestes, el candidat dels comuns ha defensat que han nascut “per desafiar les enquestes”, en resposta als resultats inferiors respecte a les darreres eleccions, tot i que després ha afegit que els sondejos apunten que poden “remuntar” i “consolidar la tendència”.

Asens ha insistit que són “el doble vot útil”, perquè creu que poden frenar tant un govern de Vox amb PP i Cs com “l’amenaça real” d’un executiu de Ciutadans amb el PSC, i ha reivindicat la possibilitat d’un govern dels socialistes amb EPC i Unides Podem.

El vot “progressista i catalanista”

El candidat dels comuns també ha defensat la seva candidatura com “la garantia” perquè Ciutadans no obtingui cap escó a Girona. Ha explicat que les enquestes apunten que el sisè escó de la demarcació oscil·la entre els comuns i la formació taronja, que podria obtenir per primera vegada representació territorial, i ha demanat que el vot “progressista i catalanista” es concentri en ECP perquè són “els únics” que podrien evitar-ho i “parar-los els peus”.

Per la seva banda, el candidat al Congrés per la demarcació gironina, Joan Luengo, ha assegurat que “batallaran” al Congrés i ha afirmat que són “l’única” formació que ha presentat propostes concretes per al territori. Així, Luengo ha demanat el vot per a la seva candidatura per aconseguir el màxim nombre de diputats i “fer Jaume Asens ministre”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]