Esquerra Republicana (ERC) ha celebrat aquest divendres un acte davant del Parlament de Catalunya en l’últim dia de campanya d’aquestes eleccions generals 2019. El número quatre de la llista republicana, Joan Josep Nuet, ha dit que negar una pregunta sobre la independència en un possible referèndum seria un “abús democràtic”. Tot i això, s’ha mostrat obert a “altres opcions” que poden variar en funció de la negociació de la pregunta o la data.

En resposta a les crítiques de l’alcaldessa, Ada Colau, durant el míting dels comuns a Sant Andreu, Nuet ha dit que ERC no fa servir els drets socials per negar els drets nacional, ja que considera que són inseparables i que són “dues cares de la mateixa moneda”.

Crida a concentrar el vot per a ERC

El representant de Sobiranistes també ha demanat concentrar el vot en una candidatura que pugui guanyar i representi el republicanisme, l’antirepressió, l’antifeixisme i l’autodeterminació. S’ha mostrat convençut que molts catalans que pensen “diferent” i que han votat coses diferent puguin votar els republicans perquè “el mapa de Catalunya sigui de color groc”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]