JORDI MARTÍ, candidat a les primàries del PSC "Una de les condicions pel creixement és el combat de la desigualtat. Posar totes les inversions al passeig de Gràcia, a la Diagonal, la rambla Catalunya, el carrer Balmes... Apostar per tota aquesta Barcelona que funciona, tots els projectes que estan apareixent són del tros central de la ciutat és un error, però és un error, sobretot, des del punt de vista del desenvolupament econòmic."

Per Jordi Martí, el combat de la desigualtat és una de les condicions per al creixement econòmic. El candidat a les primàries obertes del PSC ha acusat el govern de Xavier Trias de no fer prou per frenar les diferències entre barris i d’apostar “només per la Barcelona que funciona”. “Posar totes les inversions al passeig de Gràcia, a la Diagonal, la rambla de Catalunya, el carrer de Balmes és un error des del punt de vista del desenvolupament econòmic”, ha sentenciat Martí.

El també líder socialista a l’Ajuntament ha aprofitat l’acte a Ciutat Meridiana, un dels barris que -assegura- “ho està passant pitjor”, per presentar una de les seves propostes centrals de la campanya: un pla de barris. “La desigualtat s’ha d’atacar des de la proximitat”, ha defensat Martí, que proposa amb aquest pla que el consistori complementi la renda mínima d’inserció, atès que “la Generalitat no hi arriba”. Amb ajudes com aquesta, el candidat creu que es podrien combatre la pobresa energètica i els desnonaments.