ROCÍO MARTÍNEZ-SAMPERE, candidata a les primàries del PSC "Això jo crec que és una manera de fer entendre a la gent que la política ha de ser diferent perquè hi hauna desafecció molt gran que s'ha de reconstruir, perquè la política si no la fas te la fan. Entenem que s'ha de fer d'una altra manera, canviant-la, però fent el que entenem que és el millor per Barcelona i és una Barcelona de progrés compartit entre tots."

Rocío Martínez-Sampere s’ha apropat a la ciutadania perquè “entenem la política com un procés participatiu en què la gent ha de dir el que vulgui”, i ho ha de fer, segons la candidata, “des de l’espai públic, perquè la política també és de tots”.

“Estem explicant què són aquestes primàries obertes i escoltant la gent, però també demanant-los que s’impliquin”, perquè la participació ciutadana, diu la candidata, ha de ser “marca de la casa si aconseguim arribar a governar la ciutat”.

Martínez-Sampere recorda que en el cartell de campanya no apareixia una fotografia seva, sinó un reguitzell de “post-it” amb idees dels ciutadans i això “és una manera de fer entendre a la gent que la política ha de ser diferent per construir la Barcelona de progrés que volem”.