CARMEN ANDRÉS, candidata a les primàries del PSC "En aquests moments pot semblar que som pocs però som molts, som molts amb carnet i molts sense carnet i que podem aportar moltíssim al projecte socialista. Estem en disposició, tenim capacitat. Donarem la sorpresa, Carmen Andrés, tot l'equip i les persones que li han fet confiança, segurament sí."

“Barcelona, capital del benestar” és el lema de la campanya de la regidora socialista, que vol aconseguir una ciutat amb igualtat d’oportunitats per a tots els ciutadans basada en el progés social, l’ocupació, la vida saludable i la democràcia. “Em sento còmoda en el discurs social, la prioritat ha de ser el benestar”, ha dit Andrés, que s’ha declarat “apassionada” de la política municipal. D’entre les seves propostes, la candidata ha destacat la municipalització de la xarxa de distribució d’energia, en especial l’elèctrica, fet que ajudaria, ha assegurat, a reduir l’import dels rebuts.

Carmen Andrés ha volgut trencar el mite de ser la candidata menys mediàtica i coneguda i ha admès que ella i el seu equip “donarem la sorpresa”. “Pot semblar que som pocs però som molts, som molts amb carnet i molts sense carnet i que podem aportar moltíssim al projecte socialista”, ha sentenciat la candidata, que veu en les primàries una oportunitat per renovar els noms més visibles del partit. “No pot ser que les cares siguin sempre les mateixes”. Andrés no ha volgut valorar la decisió d’altres candidats com Jaume Collboni i Laia Bonet de renunciar a l’escó al Parlament, però ha dit que “ha de poder ser compatible la situació institucional amb optar a les primàries”.