JORDI MARTÍ, candidat a les eleccions primàries del PSC "Hi ha de candidat el que ha estat portaveu de l'executiva nacional fins fa quatre dies, que és el Jaume Collboni. Té tot el suport. Només cal passejar per les agrupacions. La part del PSC activa, bona part de la gent estan amb ell perquè és el reflex del Pere Navarro a Barcelona i, per tant, la direcció vol mantenir lògicament el control del PSC en totes les seves extensions i, per tant, òbviament estan jugant a un candidat a la ciutat. El problema del PSC i la davallada generalitzada no és un problema del que fa un a un lloc o a un altre, és un problema d'error estructurals de posició política dels socialistes a Catalunya. Aquesta és la principal responsabilitat i tinc la sensació que Collboni veu la palla a l'ull del veí i no veu la biga que té clavada. Què faré? No ho sé, perquè jo improviso. Si sóc útil, continuaré, i si crec que no sóc útil, no continuaré. Això només m'ho puc plantejar l'endemà que hagi passat la contesa electoral."

Jordi Martí ha dit a l’entrevista del ‘BTV notícies matí’ que el principal contrincant, el candidat Jaume Collboni, és una “extensió” de la direcció nacional del partit, a qui ha criticat durament, com ha fet també amb Pere Navarro. Ha assegurat que amb el primer secretari del PSC al capdavant de la formació no es guanyaran les eleccions a l’alcaldia de 2015. S’ha referit també a la vinculació que va fer Collboni entre la davallada electoral del PSC i la feina del grup municipal a l’Ajuntament. Jordi Martí ha dit que “Collboni veu la palla a l’ull del veí i no veu la biga que té clavada”, perquè considera que la pèrdua de suport electoral té a veure únicament amb la posició política que ha pres la direcció dels socialistes.

L’endemà de les primàries

El candidat ha explicat que encara no sap què farà en cas que no guanyi les eleccions primàries. “Si sóc útil, continuaré, i si crec que no ho sóc, no continuaré”. Martí ha dit que la decisió la prendrà l’endemà de les primàries i que li agradaria tornar a fer de mestre o dedicar-se al món de la cultura.