LAIA BONET, candidata a les primàries del PSC "Estem treballant des de fa molt de temps...no volíem que hi hagués cap ombra de dubte

En un article que ha publicat aquest dimarts al seu blog, Laia Bonet descriu els motius que l’han portada a prendre la decisió de no ocupar l’escó que ha deixat lliure el seu contrincant a les primàries.

Bonet assegura que no ha pres la decisió “per emulació ni per competència electoral”. La candidata socialista creu que la seva presència al Parlament hauria estat “convenient pels objectius electorals i polítics i m’hauria permès liderar la renovació del PSC, també des del grup parlamentari”. Raons, però, que ha deixat de banda perquè diu que vol concentrar-se en la batalla per liderar el PSC de Barcelona.

Bonet assegura que la decisió estava presa des de feia moltes setmanes i es mostra “confiada i molt animada”. “Crec que guanyarà el canvi perquè és el que vol la majoria dels nostres militants, simpatitzants i votants”.

El comunicat de Laia Bonet arriba l’endemà que el seu adversari, Jaume Collboni, va anunciar que renunciava a l’escó. Una notícia que va sacsejar l’inici de la campanya de les primàries. No va ser l’única. La veu crítica de Jordi Martí contra la direcció del partit també va tenir també una quota de protagonisme durant la jornada inaugural.