JORDI MARTÍ, candidat a les primàries del PSC "Això és bo o és dolent? Això és un efecte d'obrir la democràcia, d'obrir la participació a tothom. I sobretot el que no ens hauria de fer és por. El que no pot ser és arrugar-nos. O és que algú vol unes primàries tancades, que no facin soroll, que no se'n parli, que ningú opini?"

“Això és bo o és dolent? Això és un efecte d’obrir la democràcia, d’obrir la participació a tothom”, ha sentenciat Martí, que ha afegit que la campanya en qüestió “el que no ens hauria de fer és por”. El candidat ha destacat que aquesta mobilització a Twitter, amb l’etiqueta #indyXMarti, ha ajudat a fer més visibles les primàries situant-les en el debat públic de la ciutat. “El que no pot ser és arrugar-nos. O és que algú vol unes primàries tancades, que no facin soroll, que no se’n parli, que ningú opini?”, ha qüestionat Martí.

El candidat ha valorat positivament que la Federació de Barcelona del PSC participés en el debat a Twitter reforçant l’explicació del reglament de les primàries. Des del seu perfil en aquesta xarxa social, la Federació va recordar que per votar a les primàries cal signar un document amb els valors del PSC i remarcava que aquests inclouen el federalisme. Tot i això, Martí ha defensat que “la gent és prou madura” i ha afegit que després de les primàries caldrà sumar complicitats per reforçar l’electorat socialista.