reunio jaume collboni xavier trias

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, s’ha reunit aquest dilluns a la tarda amb el líder de TriasxBCN, Xavier Trias, en el marc de la ronda de contactes en les primeres setmanes del nou govern municipal. Es tracta de la primera trobada formal entre els dos dirigents després del 28-M. La reunió s’ha fet a l’Ajuntament de Barcelona i, segons totes dues parts, ha estat una trobada “cordial”.

La cita ha durat gairebé dues hores i, a la sortida, Jaume Collboni ha assegurat que s’han tractat “diverses qüestions de ciutat“, sense entrar en més concrecions. L’alcalde recorda que les converses amb la resta de grups municipals es farà “en ordre de més a menys representació“.

Trias: “Collboni ha de decidir quina mena de govern vol”

Fonts de la formació de Xavier Trias expliquen que durant la conversa “no s’ha concretat cap punt” perquè l’exalcalde i president del Grup Municipal de TriasxBCN “entén que l’alcalde, Jaume Collboni, encara ha de decidir quina mena de govern vol per impulsar els seus projectes per a la ciutat de Barcelona”.

D’acord amb la intenció de Collboni de reunir-se amb els grups de més a menys representació, la reunió següent serà amb Barcelona en Comú.