El candidat del PSC a les eleccions municipals 2023 a Barcelona, Jaume Collboni, ha passejat per Nou Barris aquest divendres, acompanyat del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez. Ho han fet sense mitjans, en plena precampanya de les municipals, coincidint amb la visita que ha fet Sánchez al Barcelona Supercomputing Center unes hores abans d’aquest mateix divendres.

Segons han explicat fonts socialistes, Collboni i Sánchez han passejat, en concret, pel barri de Canyelles, on han visitat el restaurant familiar Cinco Hermanos per “conversar sobre el barri i sobre la importància de Barcelona per al conjunt d’Espanya”. També s’han trobat amb el fotògraf Jordi Bernadó, que ha obsequiat Pedro Sánchez amb una còpia de la foto que va fer al Liceu amb 2.000 persones d’orígens i classes diversos. Per la seva banda, Collboni ha regalat a Sánchez el llibre ‘Simón’, del barceloní Miqui Otero.

jaume collboni pedro sanchez nou barris
Fotografia de la passejada de Jaume Collboni i Pedro Sánchez per Nou Barris, difosa pel PSC

La trobada entre Jaume Collboni i Pedro Sánchez s’ha produït quan queden exactament dos mesos i dos dies per al tret de sortida de la campanya electoral de les municipals 2023. Per ara, Collboni ja ha desgranat tres dels noms que l’acompanyaran en la candidatura: Maria Eugènia Gay, Laia Bonet i Lluís Rabell. En canvi, no hi serà Montserrat Ballarín, que ha estat regidora a l’Ajuntament de Barcelona durant quatre mandats, els dos darrers amb responsabilitats de govern.