El primer aniversari de l’atemptat de la Rambla es commemorarà amb un gran acte de record a les víctimes. De moment no se’n coneixen detalls però Amics de la Rambla espera que també s’incloguin en l’homenatge les primeres persones que van auxiliar les víctimes i també els barcelonins que de seguida van tornar a passejar per la Rambla.

L’alcaldessa, Ada Colau, va avançar en la clausura de l’exposició “La ferida d’Hipercor. Barcelona 1987”que el 17 d’agost Barcelona organitzarà un “acte especial d’homenatge i record” dedicat a les víctimes de l’atemptat de la Rambla.

La petició d’Amics de la Rambla

Amics de la Rambla espera que l’Ajuntament segueixi la línia dels homenatges que ja s’han fet a les víctimes i que també tingui un record especial als treballadors de la Rambla, a la policia i als serveis sanitaris, que esperen que siguin presents en el gran acte del primer aniversari.

El president de l’entitat, Fermín Villar, també creu que hi hauria d’haver un gest d’agraïment als “barcelonins que a partir del dia següent van fer seu el passeig”. També espera que l’acte es faci al voltant del mosaic de Joan Miró.