Les persones que van bloquejar les vies de l’AVE i les carreteres el 8 de novembre, dia de la vaga general, seran sancionades pel Govern espanyol, segons ha dit el mateix president, tot i que no ha concretat com s’havien fet les identificacions. Mariano Rajoy ha titllat aquestes persones de “bàrbares” i “extremistes radicals”.

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat que les persones que van tallar les vies de l’AVE a l’estació de Sants durant la vaga general i també les carreteres estan fitxats i seran sancionats. Així ho ha dit aquest dimarts en una entrevista a la Cadena COPE, on ha titllat de bàrbars i extremistes radicals els manifestants, contra els quals -assegura Rajoy- ja s’han obert els procediments pertinents, en alguns casos judicials i en altres administratius.

En la mateixa entrevista Rajoy ha lamentat les afectacions durant la jornada de vaga i ha defensat el paper dels cossos i forces de seguretat al llarg d’aquella jornada. El president del Govern espanyol ha qualificat, a més,  d’irresponsables les famílies que van fer servir d'”escuts humans” els seus fills a les carreteres durant la vaga general.