Des del Mobile World Capital auguren que la del 2018 serà la millor edició del Mobile World Congress, i que pot triplicar, segons les previsions, les xifres de fa 15 anys.

Ho han assegurat al Mobile Lunch Barcelona que fan un dia abans del tret de sortida del congrés, una trobada amb més de 500 empreses i universitats que arriba a la tercera edició al Teatre Nacional de Catalunya.

Aquí sí que hi han assistit representants de la Generalitat, com el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró, que ha deixat clar que no assistirà al sopar amb Felip VI perquè “som lliures de decidir amb qui sopem”. També hi han assistit representants municipals, com el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, que ha justificat que Ada Colau no saludarà el monarca perquè “una ciutat moderna com Barcelona no pot participar en actes anacrònics de pleitesia“, i ha afegit que “la monarquia ha d’estar sotmesa a la crítica pública” en casos com els de “les restriccions de llibertats”.