Els més menuts són els protagonistes aquest dissabte de la Mobile Week Kids, una jornada pensada per acostar la tecnologia als nens. Una de les activitats que s’hi ha organitzat ha estat la creació d’un robot pintor a partir de material reciclats.

En aquesta activitat, organitzada al CREC Barcelona Eixample, un espai de cotreball en què els nens han aplicat coneixements bàsics d’electricitat per crear el robot. Després de donar forma a un bric de llet reciclat, hi han instal·lat un motor amb una pila per aconseguir que l’andròmina sigui autònoma. Un cop fet això, en donar-li corda, el robot pinta circumferències de colors.

Els menuts han viscut amb entusiasme l’activitat, i n’hi ha que reconeixen que a l’escola estudien robòtica i que, per tant, la tasca els ha resultat senzilla. Els pares, per la seva banda, veuen amb bons ulls aquest tipus d’activitats, ja que “democratitzen” el Mobile World Congress i el fan accessible per a tothom.

El taller s’emmarca dins de la Mobile Week Barcelona, un programa integrat en el Mobile World Capital i que al llarg d’una setmana aprofita l’impacte del MWC per organitzar activitats als barris de la ciutat relacionades amb la tecnologia.