El candidat d’ERC a les eleccions municipals del 2023, Ernest Maragall, ha criticat amb contundència el projecte polític encapçalat per l’alcaldessa, Ada Colau. L’alcaldable dels republicans veu un “continuisme explícit” que, assegura, “explica el reduccionisme i limitació del seu propi projecte”. Per tot plegat, Maragall sentencia que el projecte de l’alcaldessa “dona pel que dona i ja ha donat tot el que havia de donar de si” i afegeix que la llista de BComú per als comicis, presentada dissabte, “ho expressa”.

Acusa Trias d'”amagar Junts”

El líder dels republicans a l’Ajuntament de Barcelona també s’ha referit a Xavier Trias, a qui acusa d'”avergonyir-se de la seva marca i partit” i “amagar-lo fent veure que va sol pel món”. Ho ha dit en referència a la candidatura de l’exalcalde de Barcelona. Recentment Trias ha fet pública web nova i imatge sota el nom de “Torna Trias”.

“Jo no vaig sol, vaig molt orgullosament equipat sense deixar de ser jo mateix”, sosté Ernest Maragall, qui diu que ho fa “sense deixar de liderar un projecte”. Per ell, dir que Trias “amaga Junts” constata “una realitat indiscutible”.