Xavier Trias eleccions municipals 2023 Barcelona

Xavier Trias ha presentat el web de campanya nou per a les eleccions municipals 2023. Hi ha imatge i lema nous, molt personalitzat: “Barcelona torna Trias”. Es tracta d’un repositori en què s’aniran desant tots els continguts generats des d’ara i fins a les eleccions, han explicat en una nota de premsa.

Després de setmanes de dubtes i incerteses, Xavier Trias va anunciar a mitjans de desembre que finalment feia el pas endavant i que ho feia per les pressions que havia rebut de part de moltes persones que l’animaven a ser candidat.

Una candidatura, va defensar el mateix Trias des de l’inici, amb personalitat pròpia, sense intenció de desmarcar-se de Junts però sí de fer valer el pes i el tarannà d’un Xavier Trias que torna a intentar-ho 20 anys després d’haver-se estrenat com a cap de llista per Barcelona.

“Em presento per guanyar”

Trias ha dit diverses vegades que es presenta per guanyar i que si no és alcalde no es quedarà a l’Ajuntament de Barcelona. De fet, abans de decidir-se, va encarregar una enquesta interna per avaluar les possibilitats que tenia com a candidat.

Des que va anunciar la seva candidatura, gairebé totes les enquestes el donen com a vencedor. Això sí, la lluita continua estant molt igualada amb el PSC, BComú i ERC.