Daniel Sirera, el cap de llista del PP, en el seu discurs durant el ple d’investidura a Barcelona, ha assegurat que ha complert la seva paraula i ha recordat el seu compromís “no fer alcalde un separatista ni permetre que Ada Colau formés part del govern de la ciutat”. El líder popular també s’ha adreçat directament a Jaume Collboni com a nou alcalde de Barcelona, que també ha aconseguit el suport dels quatre regidors populars i l’ha advertit que “no es tracta de passar d’un govern de Colau-Collboni a un govern de Collboni-Colau”.

En un discurs que ha fet majoritàriament en català, Sirera ha assegurat que l’objectiu és “que Barcelona torni a engegar, a brillar, i torni a ser la ciutat que ens va enamorar a tots“. El popular ha defensat que Collboni és un alcalde no separatista i que s’ha compromès amb nosaltres perquè “Barcelona torni a brillar”, “per això li hem donat suport” ha afegit.

En aquesta línia, també ha afegit que va demanar explícitament al socialista que els comuns “no fossin al govern”. Sirera ha explicat que espera que el nou batlle compleixi amb la seva paraula i que no siguin només “promeses electorals”.

“Colau ja és història”

 Sirera ha considerat que, gràcies a la seva formació, “Colau ja és història” i ha demanat al flamant alcalde que treballi per evitar que es repeteixi “un malson que mai hauríem d’haver tingut”. També ha exigit a Collboni que s’acabi “la lluita contra el vehicle privat, la turismefòbia i el suport als okupes”, que impulsi definitivament l’ampliació de l’aeroport, el suport a la Guàrdia Urbana o aconseguir que la ciutat atregui esdeveniments que facin créixer Barcelona.

“La música de Xavier Trias no m’agrada”

El popular també ha remarcat que ha parlat amb Xavier Trias aquests dies i ha confessat que “la música no m’agrada”, i ha criticat el pacte amb els republicans. Sirera també ha expressat el seu compromís per fer “una oposició constructiva, garantia de moderació i de seny”.

El candidat popular també ha assegurat que “el més còmode és votar-me a mi i molta gent m’ho ha demanat”. “No ha estat fàcil”, ha insistit, i ha subratllat que ha posat els interessos de Barcelona al davant dels seus propis i del seu partit, tenint en compte la convocatòria deleccions generals el 23-J.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?