En la imatge publicada es veuen dos quadres del còmic ‘Tintín’ i una figura del coet que va popularitzar aquest dibuix. Cal recordar que aquest personatge de ficció protagonista de diversos còmics és creat pel belga Georges Remi, més conegut com a Hergé. Això ha fet pensar que podria ser un avís del trasllat del govern català a Brussel·les. 

Alguns mitjans afirmen que Puigdemont i part el govern estarien ja a la capital belga. A més, asseguren que hi hagi una compareixença des d’allà aquest dilluns a la tarda.

De fet, durant el cap de setmana s’havia especulat amb la possibilitat que Brussel·les fos una possible destinació per tenir asil polític. Diumenge, el secretari d’estat de Migració i Asil del Govern belga, Theo Francken, es va oferir a donar asil polític al president Carles Puigdemont “en cas que ho demani”. Però a la tarda el primer ministre del país, Charles Michel, li va demanar que no llancés “llenya al foc” ja que, segons va dir, l’opció d’asil per a Puigdemont “no està en absolut en l’ordre del dia” de l’executiu belga.

Fonts propers a Rull asseguren que el conseller destituït és un fanàtic d’aquest còmics.