La presidenta del Grup Parlamentari de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas,  ha valorat la manifestació convocada per Societat Civil Catalana i ha dit que “som aquí perquè la majoria de catalans volem recuperar les nostres institucions i la nostra convivència“. En aquest sentit, la líder taronja ha conclòs que “vull que tots els catalans tornem a donar-nos la mà i tornem a caminar junts”.

Idèntic guió és el que ha seguit el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que ha afirmat que “no volem la divisió de la societat catalana ni separar-nos de la resta d’Espanya“. Amb tot, Iceta ha lloat la convocatòria d’eleccions pel 21 de desembre: “És el que ens toca, preparar-les; i l’eslògan d’aquesta manifestació és perfecte”, referint-se al lema “Tots som Catalunya”.

El president del PPC, Xavier García Albiol, ha sentenciat que “Puigdemont i Junqueras són el passat, no són el present“. I ha afegit que “el present passa per les mans dels qui volem la convivència, i l’orgull de ser catalans i espanyols a Catalunya”.