David Escudé i Rodríguez va néixer a Barcelona l’any 1975. És advocat i president de l’agrupació socialista del districte de Sant Martí. Des del mandat municipal actual, també és el regidor d’aquest districte. Número cinc a les llistes del PSC a les darrers eleccions i veí del districte, assumeix el càrrec després d’haver format part del govern de l’Ajuntament el 2011 amb l’alcalde Jordi Hereu i durant el mandat passat durant el pacte entre socialistes i Barcelona en Comú.

Neteja, seguretat i manteniment

El nou regidor de Sant Martí, David Escudé, assegura que la seguretat, la neteja i el manteniment seran una prioritat al districte durant els propers quatre anys. Explica que és el primer que s’ha abordat per part del nou equip de govern que al mes d’agost va començar a treballar amb els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana, la policia de proximitat, els agents cívics i les brigades de neteja.

Un mandat de grans projectes

L’objectiu del nou regidor és que el districte de Sant Martí segueixi creixent i millorant. Per això,  continuarà amb alguns projectes del Pla de barris i es duran a terme actuacions de pes a Glòries, al pont de Santander o al carrer de Pere IV.

El Pla de barris tindrà continuïtat

Els projectes dels Pla de barris a la Verneda i la Pau i al Besòs i el Maresme tindran continuïtat, segons explica Escudé. Tot i això, adverteix que cal posar al dia el pla i estudiar s’hi es pot afegir o treure’n alguna acció concreta. També assegura que caldrà fer una avaluació dels resultats.