Maragall pancarta presos Ajuntament

El president del Grup Municipal d’ERC, Ernest Maragall, i la portaveu adjunta, Elisenda Alamany, han penjat una pancarta en una finestra de l’Ajuntament amb el lema “Llibertat presos polítics”. Els dos regidors han onejat la pancarta des d’una finestra que dona a la plaça de Sant Jaume, on aquest dilluns al vespre s’ha fet una concentració convocada per l’ANC i Òmnium contra la sentència del procés.

En un tuit, ERC de Barcelona ha escrit que “Barcelona, com a capital del país, no pot girar l’esquena a una ciutadania mobilitzada contra una sentència injusta”.

Precisament, un cop coneguda la sentència del procés, Elisenda Alamany ha demanat a l’alcaldessa, Ada Colau, que l’Ajuntament lideri una resposta institucional. La portaveu adjunta d’ERC ha reclamat aturar l’activitat institucional al consistori per la sentència. L’Ajuntament ja ha anunciat que ajorna les comissions de plenari fins a la setmana que ve.

El gest d’ERC ha motivat un intercanvi de tuits entre Alamany i el regidor de Drets de Ciutadania, Marc Serra, de BComú.