El president del Grup Municipal del PP, Josep Bou, ha mostrat el seu “màxim respecte” a la sentència del procés i defensa que “la democràcia ha actuat correctament”. En declaracions a betevé, Bou assegura que els magistrats del Tribunal Suprem han actuat amb “professionalitat” i que, per tant, cal acatar la resolució judicial.

Bou ha discrepat de les declaracions de l’alcaldessa, Ada Colau, i de líders independentistes que consideren “duríssima” la sentència. “No la veig duríssima, la veig justísisma”, ha dit. Sobre el paper que ha de tenir d’ara en endavant l’Ajuntament, el líder municipal del PP ha demanat que el consistori treballi per “normalitzar” la situació i “no tirar llenya al foc” en un moment de reivindicacions ciutadanes. Ha criticat que alguns grups municipals vulguin aturar l’activitat institucional de l’Ajuntament i posposar la celebració d’algunes comissions. “Aquesta política separa i enfronta”, ha afegit.

Bou, crític amb les protestes a l’aeroport

Josep Bou també ha criticat les mobilitzacions ciutadanes, organitzades per la crida feta per la plataforma Tsunami Democràtic. “Tsunami és sinònim de desastre”, ha dit Bou. Rebutja que els manifestants vulguin aturar o alterar l’activitat de l’Aeroport Josep Tarradelles Barcelona-el Prat. “S’ha de poder treballar perquè si no perjudiquem Catalunya, la que tant estimem”, ha conclòs el líder municipal popular.