La CUP Capgirem Barcelona ha llançat el vídeo promocional de la campanya de les eleccions municipals amb el títol ‘I tu què decideixes?’. D’aquesta manera interpel·la als ciutadans i els pregunta sobre quin model de ciutat volen per Barcelona.

A través de les imatges, el partit crida els ciutadans a “mobilitzar-se, votar, lluitar, protestar, construir”. El vídeo està inspirat en la pel·lícula de ficció ‘Minority report’, de Steven Spielberg, que narra la història d’una policia que utilitza mètodes tecnològics per detenir delinqüents abans que cometin els crims.

El vídeo parla sobre grans reptes de ciutat: habitatge i turisme

El vídeo de la CUP planteja dilemes com, per exemple, si els veïns de Barcelona volen “un govern d’especuladors que veuen l’habitatge com una mercaderia o barris que lluitin pel dret a l’habitatge?”. També es parla sobre el turisme i s’interpel·la l’espectador si vol viure en “una ciutat aparador” pensada per als visitants o vol una Barcelona viva, propera i diversa on es pugui créixer i viure.

De qüestions medi ambientals, també se’n parla, i tampoc no deixen de banda el feixisme i la violència institucional.

La peça es va gravar a la Nau Bostik de Barcelona aquest abril i hi apareixen els primers vuit candidats de la llista: Anna Saliente, Jordi Magrinyà, Marga Olalla, Marc Cerdà, Alba Sanjurjo, Leo Bejarano, Alfons Romero i Roser Vime. També hi ha les regidores Eulàlia Reguant i Maria Rovira.

video campanya cup