El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha protagonitzat aquest dimecres una situació força curiosa. L’alcaldable popular ha intentat apagar un foc que s’ha declarat en un restaurant proper a la seu del partit, al carrer del Comte d’Urgell. Ho ha fet enfilat a la bastida que hi ha davant de l’edifici, que està en obres, i amb una mànega i un extintor.

Segons han explicat fonts del partit, els fets han passat quan Bou sortia de la seu del PP per fer una sessió fotogràfica després de concedir una entrevista a un mitjà de comunicació. Ha estat llavors quan el candidat popular ha vist flames al cartell del restaurant ‘Il Commendatore’, del carrer del Comte d’Urgell. En un primer moment, Bou ha intentat ajudar els treballadors del local amb una mànega d’aigua. Després, s’ha enfilat a la bastida situada davant l’edifici, que està en obres, amb un extintor -de la seu del PP- i ha aconseguit controlar el foc.

Els Bombers desaconsellen aquest comportament

Moments després, els Bombers hi han fet acte de presència i han acabat d’apagar l’incendi. Segons han explicat a betevé, una fuita d’aigua havia curtcircuitat el cartell del restaurant, que finalment s’ha incendiat. Els Bombers també han estat pendents del quadre elèctric per comprovar que no es produïa cap tipus de complicació. El cos recomana que quan es detecten aquest tipus d’incendis es truqui al 112 o al 080. Josep Bou es podria haver fet mal i, amb la seva actuació, també podria haver complicat la tasca dels bombers, que saben quina és la millor actuació per a cada tipus de foc.