JAUME COLLBONI, president de la Federació de Barcelona del PSC "Són converses que poden derivar en negociacions si avancem. Si no avances tot es queda en converses. Si comences a posar números i lletres, comencen a ser negociacions. Estem a mig camí entre la conversa i la negociació encara."

“Estem a mig camí entre la conversa i la negociació”, ha assegurat Collboni, que ha matisat que “si no avances, tot es queda en converses; si poses números i lletres comencen a ser negociacions”. El president de la Federació de Barcelona del PSC ha reiterat l’oferta que va llançar la setmana passada d’abstenir-se a la votació del pressupost de 2015 per facilitar-ne l’abstenció. Una posició que vincula un seguit de condicions per “fer més assequible la vida als barcelonins”, com ara rebaixar les tarifes o garantir formació als aturats de llarga durada. Collboni ha explicat que d’ençà que va fer l’oferiment no s’ha avançat massa perquè “aquesta ha estat una setmana convulsa”, arran de les informacions del diari ‘El Mundo’ sobre l’alcalde.

Inversions a diversos barris de Sants-Montjuïc

El líder socialista ha anunciat també aquest dijous un acord amb el govern municipal per invertir 4 milions d’euros en millores a carrers dels barris de la Marina de Port, Badal i Sants. A la Marina s’hi destinaran 2,8 milions per arranjar els carrers de l’Alumini, Bronze, Energia i la cruïlla del passeig de la Zona Franca amb Foneria. També es milloraran tres interiors d’illa i baranes de la via pública. Al barri de Sants-Badal s’arreglaran els carrers de Ventura Plaja, Escultor Canet, Sant Frederic, Bacardí i Begur, i a Sants s’urbanitzaran els carrers de Torrent Perals i Violant d’Hongria. Els diners de les obres s’aconseguiran amb una operació urbanística per construir una residencia d’estudiants a Sants. L’acord preveu iniciar els tràmits per al projecte de casal de barri a la Marina de Port o bé la compra d’un edifici per destinar-lo a equipament.