Des d’aquest dimecres ja es pot consultar al telèfon 012 i al web Participa2014.cat a quin local s’hauran d’adreçar els ciutadans per poder votar en el procés participatiu del 9 de novembre. Per conèixer el punt de votació assignat n’hi ha prou d’introduir l’adreça que apareix en el DNI del votant. Encara que s’hagi canviat de lloc de residència, l’adreça que s’ha de tenir en compte és la que figura en el document d’identitat, perquè per votar es farà servir el DNI o la targeta d’identitat dels estrangers.

Tot i que inicialment es preveia que a Barcelona hi hauria 89 punts de votació en centres educatius, al final n’hi haurà 149, que representen el 10% de tots els que hi haurà a Catalunya. Entre els locals on es podrà votar hi ha sobretot instituts públics però també centres concertats i escoles oficials d’idiomes.

El cens s’anirà configurant a mesura que els votants s’hi registrin. Per això tots els punts de votació estaran informatitzats, però no estaran connectats en xarxa per evitar possibles atacs informàtics. La jornada de votació serà de les nou del matí a les vuit del vespre, però segons ha explicat la vicepresidenta del govern no es tancarà cap punt de votació si hi ha cues.

Aquesta és una llista provisional que inclou prop de 100 punts de votació.