Després d’uns dies de declaracions creuades, el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, i el tinent de seguretat, Albert Batlle, han compartit un matí al Parc d’Atraccions del Tibidabo. Collboni i Batlle han coincidit a desmentir que s’hagin distanciat, més enllà de la distància sanitària per la covid-19.

Batlle i Collboni han aprofitat la reobertura del Tibidabo per visitar algunes de les atraccions més emblemàtiques, com ara la nòria. De fet, han compartit cistella i també les vistes de la ciutat des de l’altura d’aquesta infraestructura.

D’aquesta manera, els dos dirigents han mostrat sintonia durant la seva estada al parc, tot i l’anunci de Batlle segons el qual podria presentar-se a candidat a la presidència de la Generalitat.

Un capítol tancat, però no el llibre

El PSC i Units per Avançar van plegats tant al Parlament de Catalunya com a l’Ajuntament de Barcelona. Fa uns dies, Jaume Collboni es va desmarcar de la proposta de Batlle de formar un partit nou per concórrer al Parlament, i va advertir que “no és compatible estar al govern municipal i ser candidat a la Generalitat”. Per la seva banda, el tinent de Seguretat hi va respondre que “els regidors poden fer més d’una activitat“. Tot i això, aquesta mateixa setmana, Albert Batlle ha acabat revelant que si fa el salt al Parlament abandonarà el govern de Barcelona.