Tots els líders municipals han dipositat el seu vot per aquestes eleccions generals del 10-N. L’alcadessa, Ada Colau, ha votat al Centre Cívic de la Sedeta, al barri d’el Camp d’en Grassot i Gràcia Nova. Ho ha fet acompanyada de la seva família. Colau ha animat els votants a exercir el seu dret i ha afirmat que “tots els demòcrates ens hem de mobilitzar per aturar l’extrema dreta”.

maragall vota 10n

Ernest Maragall ha votat a l’Escola Infant Jesús, a Sant Gervasi – Galvany. Abans de dipositar el seu vot, el líder municipal d’ERC ha dit que aquestes eleccions són inadequades, que s’han hagut de repetir per “un caprici” d’un president de govern que “vetlla pel seu interès de partit i personal i no de país”. I ha remarcat que és important que no es perdi cap vot.

Jaume Collboni 10-N

El primer tinent d’alcalde i líder socialista, Jaume Collboni, ha votat a l’Espai de barri Transformadors, al barri del Fort Pienc. Collboni ha dit que aquestes eleccions han de servir per “superar el bloqueig polític a Espanya”. També ha afirmat que han de servir per “evitar que les opcions més extremistes tinguin una veu determinant al futur de la política i al futur del nostre país”.

Elsa Artadi 10-N

La líder municipal de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, ha reclamat que el bloc independentista surti reforçat aquest 10-N. Artadi ha votat al Centre Cívic Pere Pruna, a Sant Gervasi – la Bonanova. Precisament, la dirigent de JxC ha advertit que trobar una solució per al conflicte entre Catalunya i l’Estat dependrà “de la força que obtinguem els partits que representem el poble mobilitzat”.

guilarte ciutadans vota 10n

Per la seva banda, Luz Guilarte, presidenta del Grup Municipal de Cs, ha votat a la Residència Gent Gran les Corts. Ho ha fet acompanyada dels apoderats de Ciutadans que hi havia en aquest punt de votació. Després de votar, Guilarte ha lamentat que Pedro Sánchez no hagi estat capaç de formar govern: “Tenia l’obligació i no ho va voler”.

El líder del PP a l’Ajuntament, Josep Bou, ha votat al Centre Cívic Vil·la Florida, al barri de Sant Gervasi – la Bonanova. Bou ha explicat que al llarg de la jornada visitarà 14 col·legis electorals “per fer acte de presència i veure que tothom pot votar”. En aquest sentit, Bou ha alertat que “Barcelona i Catalunya no estan en normalitat”, en al·lusió a les mobilitzacions postsentència.

manuel valls vota 10n

De tots els líders municipals, l’únic que no ha pogut votar la seva formació ha estat Manuel Valls. El líder de Barcelona pel Canvi, que no té partit que es presenti a les generals, ha votat al Col·legi Sant Miquel, a l’Esquerra de l’Eixample. Valls, que no ha dit a qui ha votat, ha lamentat la situació de bloqueig a l’Estat i n’ha responsabilitzat els polítics: “Espero que aquest cop estiguin a l’altura”, ha reblat.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]